VAN BRIEFPAPIER EN ENVELOPPEN TOT RINGBANDEN EN GIVEAWAYS

Je kunt bij ons terecht voor jouw gehele huisstijl, van bedrijfsenveloppen tot een corporate brochure in iedere gewenste oplage. Wij denken graag met jou mee en staan altijd voor jou klaar met persoonlijk advies. bergo.nl werkt samen met de grootste drukkerijen in Europa en laat diverse producten rechtstreeks bij de fabrikant bedrukken. Hierdoor hebben onze klanten niet alleen de beste kwaliteit maar ook altijd de scherpste prijs.

Van concept naar eindresultaat, het team van bergo.nl staat altijd voor jou klaar om jouw drukwerk tegen de beste prijs te leveren. Van visitekaartjes tot flyers en van enveloppen tot complete brochures, niets is ons te gek. Laat ons jouw wensen weten en wij gaan voor jou aan de slag.

 • Briefpapier
 • Enveloppen
 • Visitekaartjes
 • With Compliment Cards
 • Flyers
 • Brochures
 • Doordruksets
 • Stickers
 • Offerte mappen
 • Ringbanden
 • Notitiebloks
 • Schrijfblokken
 • Kalenders
 • Bureau onderleggers
 • Giveaways
 • En nog veel meer....

Hoe werken wij

ADVIES

Wij geven u graag advies bij het kiezen van de juiste papiersoorten, diktes, kleuren, ontwerp, prijs- en kwaliteitsbewaking en voorraadbeheer.

Zo hebben onze klanten via bergo.nl slechts één aanspreekpunt voor al hun benodigdheden om hun bedrijfsprocessen optimaal te laten verlopen.

UW WENSEN BESPREEKBAAR MAKEN

Onze medewerkers staan graag voor u klaar om alle mogelijkheden van ons aanbod te bespreken. Tijdens dit gesprek nemen wij al uw wensen m.b.t. het drukwerk door, waarna ons DTP team voor u aan de slag gaat.

DE BESTE PRIJS

De beste of voordeligste drukkerij bestaat niet! Iedere drukkerij heeft zijn eigen specialiteit en daaraan gekoppelde prijsmechanisme. Voor onze relaties is het geen doen om telkens weer bij 10 verschillende drukkers prijzen op te vragen en opdrachten neer te leggen. Dit is immers een tijdrovende en bovendien uiteindelijk een kostbare kwestie. Ons team monitort continu de markt en regelt te allen tijde de beste deal voor onze relaties.

VAN OFFERTE NAAR OPDRACHT

Na alle ins- en outs met u besproken te hebben, gaan wij voor u de best mogelijke prijs voor uw drukwerk realiseren. U ontvangt vervolgens van ons een voorstel voor uw drukwerk.

VAN CONCEPT NAAR EINDRESULTAAT

Na ontvangst van uw opdracht, nemen wij de order in behandeling. U ontvangt binnen enkele dagen een drukproef van ons. Na goedkeuring van de drukproef gaan wij over tot productie van uw drukwerk.

VOORRAADBEHEER

Wel willen profiteren van de lage prijzen bij hoge oplages, maar niet genoeg ruimte om het drukwerk op te bergen? Geen probleem, wij slaan het gratis voor jou op en je kunt het vervolgens op afroep laten uitleveren. Daarnaast houden wij de voorraad voor jou in de gaten zodat je nooit zonder drukwerk komt te zitten en jouw drukwerk binnen 24 uur geleverd krijgt.

Druktechnieken

ROTATIEDRUK

Drukprocédé waarbij de drukvorm als een kwart- of halve cylinder op een zogenaamde rotatiepers is gemonteerd. In tegenstelling tot de stopcylinderpers draait de rotatiepers voortdurend in dezelfde richting door, waardoor veel energie wordt bespaard en waardoor kilometers lange rollen papier bedrukt kunnen worden. Rotatiedruk wordt vooral toegepast voor het drukken van kranten, maar ook pocketboeken worden wel op die manier gedrukt.

VELLENDRUK

Grote oplagen posters, folders en flyers? Geen probleem voor onze vellen persen! We beschikken over een kleinformaat- en grootformaat-meerkleurenpers. Deze zijn beide uitgerust met de nieuwste spectraal-kleurmeetsystemen, die garant staan voor de beste drukkwaliteit. Drukwerk met grote oplages is hier dus geen enkel probleem.

DIGITALE DRUK

Digitaal drukken (niet te verwarren met printen) biedt weer geheel andere mogelijkheden. Van oplage 1 tot de meest complexte DM-acties met al hun variabelen. Elk item kan uniek zijn, het drukken van bijvoorbeeld een geboortekaartje is zo gedaan. Bovendien kan ons marketing ICT team de personalisaties snel en efficiënt voor je regelen.

GROOT FORMAAT

Abri posters voor bushokjes? Vloerstickers? Roll-up banners? Alles is mogelijk met onze grootformaatprinter. Met dit grootformaat drukwerk maak je een onuitwisbare indruk!

Checklist

SNIJMARGE/AFLOOP

Om te voorkomen dat er na het snijden een witruimte ontstaat, dien je de bestanden met een 3 mm afloop/snijmarge aan te leveren.

LETTERTYPEN BIJVOEGEN

Vergeet niet de lettertypen bij te voegen wanneer je het bestand exporteert naar een PDF.

JUISTE STAND

Indien je een bestand aanlevert met een voor- en achterkant, let er dan goed op dat beide zijden in de juiste stand staan.

JUISTE RESOLUTIE

Alle drukwerkbestanden dienen aangeleverd te worden in een resolutie van miniaal 300 DPI.

OPMAAK

Let er op dat jouw bestanden zijn opgemaakt met de juiste software zoals Adobe InDesign, Illustrator of Photoshop.

AFMETINGEN

Indien je gevouwen folders wilt bestellen, let dan goed op de paginabreedte.

Handig om te weten

HOE LEVER IK HET BESTAND AAN?

Het aan te leveren drukwerkbestand moet voldoen aan de volgende eisen:

 • Resolutie van 300 DPI
 • Kleuren dienen opgemaakt te zijn in CMYK of PMS
 • De snijmarge/afloop dient aan alle zijden 3 mm te zijn
 • Alle gebruikte fonts en illustraties dienen bij de opmaak meegeleverd te worden

WELKE SOFTWARE GEBRUIKEN WIJ?

Onze DTP afdeling werkt met onderstaande software:

 • Adobe InDesign
 • Adobe Illustrator
 • Adobe Photoshop

PMS KLEURENOVERZICHT

Ben je nog op zoek naar de juiste kleur voor jouw logo of ontwerp, neem dan even een kijkje op het Pantone Colour Matching system. Let wel, de kleuren op jouw scherm kunnen eventueel iets afwijken van de werkelijkheid.

 

Wens je meer informatie of een offerte te ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en wij voorzien jou zo spoedig mogelijk van meer informatie en/of een offerte.

0%