Duizenden facilitaire producten onder één dak!

bergo.nl is jouw partner op facilitair gebied, als totaalleverancier hebben wij maar één doel voor ogen en dat is het volledig ontzorgen van onze klanten. Zo kun je bij ons terecht voor al jouw kantoorartikelen, relatiegeschenken, kantoormeubilair, reinigingsproducten maar ook frisdrank, bier en de lekkerste wijnen of champagne voor de bedrijfsborrel. Wij bieden een compleet facilitair assortiment dat bestaat uit meer dan 50.000 artikelen tegen de scherpste prijzen.

Al jouw facilitaire artikelen snel en voordelig online bestellen?

Naast de het ruime aanbod in kantoorartikelen heeft bergo.nl een groot assortiment aan facilitaire artikelen. bergo.nl levert alle benodigdheden voor school, kantoor, magazijn en kantine. Staat het gewenste product niet op onze website? Geen probleem, laat het ons weten en wij gaan er voor jou achteraan! Wij vinden immers een goede service nog veel belangrijker dan een groot assortiment.

Wij zijn er immers voor jou!

Keuken- en kantine-artikelen

Bestel hier al jouw keuken- en kantine-artikelen online. Van het lekkere bakje koffie of thee met toebehoren zoals suiker, melk of roerstaafjes t/m de soep, frisdrank, bier, wijn, rosé en champagne. Noem het maar op en wij kunnen het voor jou verzorgen.

Wil je drank bestellen voor de vrijmibo? Geen probleem, wij regelen het graag voor je.
 

Overzicht producten

Schoonmaken

Houd je van een schoon kantoor? Hier vind je alle producten om jouw kantoor stralend schoon mee te maken. Van allesreiniger, emmers, sponzen, raamwissers tot poetspapier.

bergo.nl levert alle denkbare schoonmaakmiddelen maar ook afwasborstels en vaatwasmiddel voor na de lunch zodat alles weer schoon de kast in kan.
 

Overzicht producten

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Van werkschoenen tot stofmaskers, noem het maar op en wij hebben het in huis!

Wij hebben een grote range aan pbm producten waaronder bedrijfskleding, gehoorbescherming, ademhalingsbeschermingsproducten, been- en voetbescherming, arm- en handbescherming, hoofdbescherming, oog- en gelaatsbescherming en valbeveiligingsproducten.

Overzicht producten

Nog veel meer facilitaire artikelen....

Naast deze 3 productgroepen, hebben wij uiteraard nog veel meer facilitaire artikelen in ons assortiment. Zo kun je bij ons terecht voor allerlei desinfecterende reinigingsmiddelen, desinfectie handgel, navullingen voor desinfectie dispensers, catering artikelen, werkschoenen, schoonmaakartikelen, schoonmaakdispensers, poetspapier, toiletpapier, mondkapjes, zeep, allesreinigers, afvalartikelen zoals afvalbakken en vuilniszakken maar ook verlichting, verwarmingen, ventilatoren etc. etc. bergo.nl levert alles op facilitair gebied.

Voor de bedrijfskantine

Voor de keuken- en kantine leveren wij producten zoals koffie, thee, suiker, melk, lepels, roerstaafjes, koekjes, frisdranken, bier, wijn, rosé, champagne of borrelnootjes. Noem het maar op of wij leveren het wel voor de kantine.

Assortiment op maat van de klant

Heb je wensen met betrekking tot speciale artikelen? Laat het ons weten, wij kopen het graag voor jou in en houden het voor jou op voorraad totdat je het nodig hebt. Groot inkopen tegen lage prijzen maar geen ruimte om de producten op te slaan? Ook hiermee kunnen wij jou helpen. Wil je hier meer over weten? vul onderstaand formulier in met jouw wensen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Binnenkort een vrijmibo?

Heb je binnenkort een vrijdagmiddagborrel op kantoor en heb je daarvoor nog het één en ander nodig aan drank? Laat het ons gerust weten, wij verzorgen graag alcoholische en non-alcholische dranken voor jullie borrel. Hier hoef je simpelweg de deur niet voor uit, mail ons een overzicht van de gewenste dranken en wij komen het graag bij jou bezorgen. Hierdoor hoef je zelf de deur niet uit en bespaar je dus enorm veel tijd die je vervolgens weer aan andere zaken kunt besteden. Kortom een win-win situatie voor jou en jouw organisatie.

Wij leveren drank van vele bekende merken zoals AIX, Miraval, Moët Hennessy, Don Julio, Jack Daniel's, Johnnie Walker, Baileys, Smirnoff, Bacardi, Absolut Vodka maar ook bier en allerlei frisdranken zoals Coca Cola, Fanta, Se7en Up, Hero, Royal Club en nog veel meer....

Wens je meer informatie of een offerte te ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en wij voorzien jou zo spoedig mogelijk van meer informatie en/of een offerte.

0%