Groot assortiment aan relatiegeschenken & giveaways

Op bergo.nl kun je terecht voor al jouw promotieartikelen en relatiegeschenken.
Met een assortiment dat bestaat uit tienduizenden artikelen, hebben wij voor elk wat wils.

bergo.nl levert binnen ieders budget relatiegeschenken of giveaways, dit kan zonder bedrukking maar uiteraard is het ook mogelijk om de producten te voorzien van jullie logo.

Convenience

"Gemak dient de mens", wij zijn van mening dat de klant op het gebied van inkopen zoveel mogelijk ontzorgt dient te worden. Met andere woorden, ben je op zoek naar een relatiegeschenk voor jouw personeel of klanten, laat het ons weten. Wij helpen jou graag hierbij en zorgen ervoor dat jij verder kunt met jouw dagelijkse werkzaamheden in plaats van veel tijd kwijt te zijn aan het zoeken naar het juiste product.
Vertel ons wat jouw wensen zijn en wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk een voorstel per mail krijgt met de gewenste producten en een all-in prijs. Dat wil zeggen dat er geen verborgen kosten meer bijkomen en je niet voor verrassingen komt te staan.

 

We houden van goede, mooie dingen – en vooral van schrijfinstrumenten die zo goed zijn dat ze een constante metgezel worden, thuis, op kantoor en onderweg. De vraag “Mag ik mijn pen terug?” is het grootste compliment dat ze kunnen krijgen. Als je er eenmaal een hebt, wil je hem niet meer loslaten. Het is hun emotionele waarde die hen zulke indrukwekkende merkambassadeurs maakt.

Daarom geven we ze een tijdloos aantrekkelijke vorm. Velen worden gezien als designklassiekers en zelfs jaren na hun lancering zien ze er nog net zo fris uit als op de allereerste dag. En met hen het logo dat ze op de clip dragen. Daarom bezuinigen we niet op de kwaliteit van het schrijfsysteem. Want als we de belofte waarmaken dat de pen echt goed zal schrijven, maakt dat de merkclaim die erop gedrukt staat geloofwaardig.

Digitale drukproef

Heb je ons voorstel ontvangen en zit het gewenste product ertussen, dan wil je natuurlijk weten hoe het eruit ziet met jullie logo erop. Mail ons jullie logo of upload het logo via onderstaand formulier, wij zorgen er verolgens voor dat je binnen no-time per mail een digitale drukproef ontvangt van het product met jullie logo erop. Zo simpel kan het zijn.

 

Wens je meer informatie of een offerte te ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en wij voorzien jou zo spoedig mogelijk van meer informatie en/of een offerte.

0%