Thuiswerken zoals op kantoor

We werken steeds meer vanuit huis. Niet iedereen heeft echter de ruimte voor een volledige zit/sta werkplek zoals op kantoor. En heb je wel de ruimte, past dit meestal niet in je interieur. Met een breedte van slechts 105 cm en een diepte van 30 cm is HomeFit niet groter dan een schoenenkast. Het unieke ontwerp en de vele kleurenopties zorgen ervoor dat HomeFit naadloos in iedere woonkamer past. De transformatie van het anonieme kastje tot een volwaardige werkplek kan snel en eenvoudig worden gedaan door het openen van de deuren en het opklappen van het werkblad. In het werkblad zit de bediening voor de hoogteverstelling. De handige opberggoot in het kastje biedt ruimte aan werk gerelateerde materialen zoals een laptop, ordner of werkmap. 

Ergonomie

Net als op kantoor, is het thuis belangrijk om afwisselend zittend en staand te werken. Aan de keukentafel is dit vaak niet mogelijk. HomeFit is dé professionele werkplek voor thuis; volledig elektrisch in hoogte te verstellen om zowel zittend als staand te kunnen werken.

Uniek in zijn soort.

  In Nederland gemaakt en geleverd.     

  HomeFit wordt volledig in onze eigen fabrieken in Nederland en met de meest duurzame materialen gemaakt. Na het verwijderen van de doos, hoef je slechts de stekker in het stopcontact te steken en je nieuwe bureau is klaar voor gebruik.

  Door de vele kleurenmogelijkheden past HomeFit namelijk bij iedere inrichting. Moderne inrichting? Kies dan voor een volledig witte of zwarte variant. Landelijk? Dan past de eiken Vicenza versie wellicht beter. Omdat we begrijpen dat je niet te lang wilt wachten op je nieuwe thuiswerkplek, leveren we HomeFit  met standaard decoren zolang de voorraad strekt binnen 15 werkdagen bij je thuis. Retro? HomeFit is ook leverbaar in trendkleuren zoals bijvoorbeeld henna, taupe of mint.

  Na het verwijderen van de kartonnen doos, hoef je slechts de stekker in het stopcontact te steken en je nieuwe bureau is klaar voor gebruik.

   Van kast naar bureau in een paar handelingen:

   1. Open de kastdeurtjes
   2. Klap het werkblad uit door middel van de greeplijst onder het blad
   3. Zet het blad met de tiptoets op de juiste hoogte
   4. Pak je laptop uit de opberggoot

   Ook omgekeerd is het zeer eenvoudig

   1. Berg je laptop op in de opberggoot
   2. Zet het werkblad in de laatste stand
   3. Klap het werkblad in
   4. Sluit de kastdeuren

   Het leven is misschien onvoorspelbaar, maar u kunt altijd op Bisley rekenen. Al meer dan tachtig jaar maken we stilletjes innovatieve producten die voldoen aan de veranderende behoeften van onze werkende wereld. We hebben een lange geschiedenis in het ontwerpen van precies het juiste product voor het juiste moment, en meer dan ooit is de werkruimte rijp voor een nieuwe kijk.

   Of u nu thuis of op kantoor bent, Belong by Bisley biedt u flexibiliteit - met hardwerkende, slimme oplossingen die geen concessies doen aan stijl - zodat u kunt gedijen, ongeacht uw locatie.

   Omdat we allemaal flexibeler werkpatronen aannemen en onze werkomgevingen aanpassen, creëert Belong een toevluchtsoord waar u ook bent, zodat u zich kunt concentreren en comfortabel uw werklast kunt beheersen.

   Wanneer uw werkplek van dag tot dag verschuift, zorgt het hebben van een betrouwbare, persoonlijke ruimte voor een gevoel van verbondenheid - waar ze ook worden geplaatst en hoe ze ook worden gebruikt, Belong presteert altijd.

   Behoren. Waar u ook werkt.

   Een gloednieuwe collectie beschikbaar in een brede selectie kleuren en afwerkingen, waaronder 3 nieuwe stalen tinten.

   • Breed scala aan configuratie-opties voor elke ruimte of stijl, thuis of op kantoor

   • Compacte oplossingen voor kleine ruimtes en weg te werken onder bureauopslag

   • Stijlvolle opbergkasten en planken die bij het bureau passen voor een complete opstelling

   • Slimme desktopaccessoires die compatibel zijn met producten uit de hele collectie

   POISE BY BISLEY

   Breng productiviteit en stijl in balans, waar u ook werkt, met Poise by Bisley. Een verzameling verbluffende werkruimtestukken die prachtig samenwerken of op zichzelf een kleurrijk ontwerpelement creëren. Gemaakt van natuurlijk multiplex, staal en aluminium, de materialen contrasteren prachtig en geven stijl aan uw werkruimte.

   OUTLINE BY BISLEY

   Stap weg van traditionele bureaus en displays met Outline van Bisley - het prachtige kantoorframe waarmee u de details kunt invullen. Outline is ideaal voor het creëren van een onderscheidende werkruimte met een persoonlijk tintje en helpt u uw omgeving vorm te geven voor een strakke, minimalistische look.

   BRIDGE

   De veelzijdigheid van Bridge verbindt u met uw werkplek. Door de brede waaier aan staalkleuren en houtstructuren is het leuk om precies te creëren wat u zich had voorgesteld. En als uw werk klaar is, kunt u uw dag inpakken, zodat u zich kunt concentreren op de rest van uw prioriteiten.

   MULTIRANGE

   De bekroonde MultiDrawer van Bisley is altijd een praktische, maar stijlvolle opslagoplossing geweest. En nu is Bisley trots om de MultiRange te lanceren, stukken die zijn ontworpen om onze designklassieker aan te vullen en te begeleiden. Omdat we allemaal flexibelere werkpatronen hanteren, kunt u met The MultiRange een opstelling op maat maken, zodat u altijd kunt presteren, of u nu op kantoor of thuis bent.

   HIDEAWAY WALL

   We begrijpen dat multifunctionele ruimtes slimme, doordachte meubeloplossingen nodig hebben. Als de ruimte schaars is, kunt u met de discrete en compacte bureausystemen van de Hideaway-reeks werken wanneer dat nodig is, en alles vervolgens wegschuiven in het bureaukarkas als u klaar bent.

   SHADOW

   Shadow by Bisley biedt je open mobiele opslag die je overal mee naartoe kunt nemen. Het is niet nodig om in je spullen te snuffelen - Shadow zorgt ervoor dat alles wat je nodig hebt gemakkelijk te bereiken is, direct naast je, waar je ook bent.

   PAL

   Inspired by Bisley’s Pedestal, but reimagined to meet the modern workplace needs, Pal is the perfect solution for mobile storage in the home or the office. With a large choice of colours, Pal is an attractive and flexible addition to any vibrant, agile space.

   PLATFORM

   Omdat velen van ons langer of flexibeler werken, is het van vitaal belang om ervoor te zorgen dat uw monitor op de juiste en comfortabele hoogte staat. Het minimalistische ontwerp van Platform is verkrijgbaar in twee breedtes voor verschillende schermen en bureauruimte en zorgt ervoor dat uw scherm altijd wordt opgetild.

   MOSAIC

   Organise your work materials meticulously around you with Bisley’s new Mosaic range. Handy hooks and trays come in a variety different sizes that can work together with your other work tools. Designed to complement many of our products and with a wide array of colour options, you can mix n’ match Mosaic to suit your style.

   Wens je meer informatie of een offerte te ontvangen?

   Vul onderstaand formulier in en wij voorzien jou zo spoedig mogelijk van meer informatie en/of een offerte.

   0%