Het merk Interstuhl staat voor gezond zitten op kantoor en innovatieve systeemoplossingen voor individuele kantoorlandschappen. Interstuhl behoort tot de toonaangevende fabrikanten in Europa.

De mens is meer dan een werkkracht. En de werkplek is meer dan een bureau met stoel. Interstuhl ziet zowel de mens als het werk als één geheel. Met onze Active Sitting Solutions nemen we het zit- en werkgedrag onder de loep en zorgen we ervoor dat de mens bij het zitten in beweging blijft en dat zijn gezondheid en prestatievermogen optimaal beschermd worden.

Wie werk holistisch benadert, moet in ruimtes denken. Wij noemen dat Splaces. Hier structureren we de kantooromgeving volgens werkscenario's zoals 'Welcome', 'Meet', 'Work', 'Relax', 'Learn', 'Home' en 'Lead'. En bieden voor alle terreinen een brede productportfolio en creëren inspirerende toekomstgerichte ruimte- en werkconcepten.

INTERSTUHL'S SUCCESFACTOREN

ESTHETIEK

Onder esthetiek verstaan we meer dan een uitmuntend ontwerp. We streven naar een beleving waar alle zintuigen aan bod komen; een integrale, nieuwe en ook technisch aantrekkelijke ervaring. Dit geldt niet alleen voor elk detail van onze producten, maar ook voor de vormgeving van gehele ruimtes.

ENGINEERING

We combineren technische verfijning met innovatie, verrassende en intelligente oplossingen en een compromisloze kwaliteitsstandaard. We staan voor German Engineering. Daarbij respecteren we het milieu en creëren we duurzame oplossingen.

EFFICIËNTIE

Interstuhl streeft ernaar meer te bereiken met minder middelen. We beschermen de resource mens en dragen bij aan zijn prestatievermogen. We bewaren de resource milieu voor onze kinderen en kleinkinderen. En we besparen op de financiële middelen van onze klanten door middel van efficiëntie.

Prosedia is het jongste, groene label van Interstuhl. De geschiedenis van Interstuhl begint meer dan vijftig jaar geleden in een klein dorpssmederij in Duitsland. Interstuhl onderschrijft met hart en ziel de waarden van ‘German Engineering’.

Alle activiteiten van Interstuhl hebben als doel mensen te inspireren. De innovatieve bureaustoelen leveren knappe prestaties: ze vergemakkelijken het werk en reflecteren waardering door een totaal begrip van esthetiek, werksituaties en de wens om als mens en organisatie milieubewust te handelen.

Prosedia beschikt over een breed assortiment aan bureaustoelen. Alle stoelen zijn compleet in technische uitvoering en leidend is de prijs-kwaliteitverhouding. De collectie bestaat uit 5 modellen waarvan de Se7en de meest populaire is.

Bimos is een merk van Interstuhl Büromöbel GmbH & Co. KG in Meßstetten-Tieringen (D). Als onderneming werken wij met twee sterke merken: Interstuhl voor de kantooromgeving en Bimos voor de industriële omgeving en laboratoria. Interstuhl en Bimos bedienen verschillende doelgroepen, maar zijn met elkaar verbonden door meer dan 5 decennia zitcompetentie en hetzelfde doel: door middel van hoogwaardige, ergonomische, comfortabele en uitstekend vormgegeven zitoplossingen die de productiviteit verhogen en de gezondheid en motivatie verbeteren van de mensen die op onze stoelen zitten. Als familiebedrijf staan wij voor onze verantwoordelijkheid ten aanzien van mens, milieu en de regio. Met meer dan 650 medewerkers produceren wij ambachtelijke Duitse producten - uitsluitend in Duitsland. Wij geloven in "german engineering". Ons doel is dat onze klanten altijd goed zitten.

Bimos is toonaangevend bij de innovaties voor het zitten in een industriële en laboratoriumomgeving. Onze productportfolio voor deze branches bestaat uit vijf onderdelen: productie, ESD, laboratorium, cleanroom en staand werk. Voor al deze onderdelen bieden wij zeer gespecialiseerde zitoplossingen die perfect zijn afgestemd op het gebruiksdoel en de gebruiker. Door onze grote productportfolio en de flexibiliteit om producten desgewenst aan te passen, realiseren wij een optimale geschiktheid voor het gebruik. Onze producten voldoen werkelijk aan alle eisen die er aan een werkplek kunnen worden gesteld. Dat bewijzen ook de desbetreffende certificaten. Door onze nauwe contacten met de gebruikers uit de praktijk en de ergonomie zijn wij in staat om nieuwe producten snel en als daaraan behoefte is, te ontwikkelen.

Geen enkele andere onderneming beschikt over zo veel kennis over het onderwerp 'zitten' en de eisen waaraan de stoelen in de praktijk moeten voldoen als wij. Wij begrijpen wat de klant nodig heeft. Onze drijvende kracht is onze kennis van de specialistische werkomgevingen. Daardoor kunnen wij voor elke werkplek de beste oplossing bieden.

Met kennis, deskundig advies en engagement komen wij tot optimale oplossingen en bieden wij zekerheid als er beslissingen moeten worden genomen. Betrouwbaarheid en een snelle reactie zijn ons waarmerk, om het even of het advies, trainingen of gebruikstesten, levertijden of after sales support betreft.
 

WERKSTOELEN VOOR PRODUCTIEAFDELINGEN

ESD-STOELEN

LABORATORIUMSTOELEN

CLEANROOMSTOELEN

STAAND WERK EN STAHULPEN

Wens je meer informatie of een offerte te ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en wij voorzien jou zo spoedig mogelijk van meer informatie en/of een offerte.

0%